Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно издрAжливостта на носачите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
    абе колеги и аз трябва да сменям носачи горни, за 156 1,6 става дума,ама искам да слагам силиконови тампони и незнам кво да купя,има ли комплекти или са по отделно и кви пари средно ги продават...благодаря предварително
    Комплекта за носачите е 500лв за стабилизиращата щанга е около 50лв за носачите на на PowerFlex а за щангата са на SuperPro Ако искаш да купуваш обади се в Екстрийм тунинг там мисля че имат налични.
    156 1,8 ТS 99
    Nissan Murano 2005

Comment

благодаря за насоката колеги...и безаварийно!

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
        Комплекта за носачите е 500лв за стабилизиращата щанга е около 50лв за носачите на на PowerFlex а за щангата са на SuperPro Ако искаш да купуваш обади се в Екстрийм тунинг там мисля че имат налични.
        Tова е цената на комплекта за отпред или за предницата и задницата общо?
        Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
          Tова е цената на комплекта за отпред или за предницата и задницата общо?
          Само за предницата за задницата при 156 общо взето няма смисъл да се слага полиуретан
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Ясно. Благодаря за уточнението.
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Working...
            X